Bestralingen en de eerste feestjes

De 15 bestralingen zijn achter de rug en het eerste feestje is een feit. En wat heb ik genoten! Zelfs al een tweede keer een avondje uit geweest, heerlijk. Ook heb ik een nieuwtje waar ik heel blij van wordt, maar misschien ook een beetje gek is. 

Lees meer »

De operatie

Mijn operatie verslag. Alles rondom de operatie ga ik proberen zo gedetailleerd mogelijk te vertellen, zodat iemand die er vlak voor staat, een beeld krijgt. Zelf vond ik dat weer lastig, dat ik niet wist wat me precies te wachten stond. 

Lees meer »

De weken tot aan de operatie

Omdat de blog over de operatie een lange zou worden, leek het me handiger om een aparte blog te schrijven over alles wat we nog gedaan hebben tot aan de operatie, om ook te vertellen hoe het met mijn haren en wimpers gaan.

Lees meer »

Zestien chemokuren, check!

Alle kuren zitten erop. De laatste kuur was een klein feestje want Jax mocht mee. Maar het feestje was van korte duur want de dag na de laatste kuur, kreeg ik corona.

Lees meer »

Over de helft van alles!

Over de helft van alle 16 kuren, over de helft van de kuren uitgedrukt in weken en over de helft van de 12 lichte kuren. Wat fijn om dit te kunnen zeggen!

Lees meer »

De tweede kuur en de tondeuse

Vlak voor de tweede kuur begon mijn haar uit te vallen. Dit was even weer iets nieuws wat we nog moesten beleven. Samen met hele lieve mensen om me heen hebben we hier zo goed als kan, een mooi moment van gemaakt.

Lees meer »

Mijn voorgeschiedenis

In deze eerste blog wil ik graag vertellen hoe ik erachter kwam dat ik draagster ben het BRCA 1. Of het mij en mijn leven veranderd heeft en welke keuzes ik moest maken.

Lees meer »

Geschreven door Melanie Pikkemaat