De weken tot aan de operatie

Gepubliceerd op 1 januari 2022 om 19:20

Omdat de blog over de operatie een lange zou worden, leek het me handiger om een aparte blog te schrijven over alles wat we nog gedaan hebben tot aan de operatie, om ook te vertellen hoe het met mijn haren en wimpers gaan.


Ik wou graag alles in 1 blog schrijven, maar toen merkte ik dat ik toch meer operatie tekst had, dan ik had gedacht. Dus toch maar voor gekozen om 2 bloggen te schrijven. 

De vorige blog vertelde ik dat onze midweek vakantie voor de deur stond. Ondertussen is het al bijna 5 weken geleden dat we weg gingen. De tijd gaat zo snel. Zo ook onze vakantie natuurlijk. Maar wat was het heerlijk! Even een bubbel met ons 4tjes. Allemaal leuke dingen gedaan. Zwemmen met de kids, vliegtuigen gekeken, dierentuin geweest. Het was echt top. Maar ook een beetje anders. Ik voelde me niet helemaal mezelf.. door het weer en met het zwemmen kon ik mijn haarwerk niet dragen. Automatisch heb ik dan toch meer bekijks. Ik ben jong, heb een jong gezin en dus kanker.. De ogen waar ik altijd zo van baal, had ik daar nog meer dan thuis. Maar het heeft de pret niet mogen drukken, we hebben echt een leuke week gehad en zou zo weer gaan! De kinderen hebben ook zo genoten, daar doe je het voor toch?!

Ook heb ik vlak na mijn vorige blog mijn mooie beeldje binnen gekregen. Ik ben hier zo trots op en kan iedereen aanraden dit te doen. Super mooi om in 3D mijn oude lichaam te kunnen zien.  Je ziet wel echt alle rondingen van je lichaam. Best gek, want normaal kan ik niet zo tegen mijn achterkant aan kijken😋 Ik heb ook wel de vraag gehad of ik het niet erg vond om het zo openbaar te delen, het is wel mijn naakte lichaam. Maar ik ben er wel trots op. Ik heb geen strak slank lichaam, maar dit is wel het lichaam waarin mijn twee mooie kindjes hun eerste huisje hadden en waar ze gezond en volgroeit zijn toch echte mensjes. Ik zit er nog wel over te denken om ook een beeldje van het resultaat te laten maken wanneer alles achter de rug is. Dan kan je echt mooi zien hoe het was en hoe het geworden is. Met foto's is dat toch altijd een ander beeld dan wanneer je het in 3D naast elkaar zet. Is nog iets om over na te denken, zo ver zijn we nog niet. 

Op 24 december is Jax jarig, maar dat was 3 dagen na de operatie. Daarom hebben we ervoor gekozen om zijn verjaardag op 19 december te vieren. Hij heeft er toch niets van in gaten welke dag hij precies jarig is. We hebben er een hele leuke dag van gemaakt en hij heeft zo genoten. Zelfs met het trakteren op de opvang, straalt zijn koppie van oor tot oor! Zo trots was hij. Hij is al 3 jaar geworden en hij wordt zo wijs. Voor een tijdje terug vroeg ik hem of hij niet kon stoppen met groeien en zo klein kon blijven als dat hij was, maar dat wou hij niet. Hij wou een grote vent worden. Toen hebben we afgesproken dat hij mocht groeien, maar dat ik inruil daarvoor heel veel kusjes en knuffel zou krijgen. Nu ik deze blog schrijf, is de operatie al gedaan en zijn we al 1,5 week verder. Jax is echt heel lief en zorgzaam voor mij. Hij vroeg de eerste dagen of ik zijn handje wou als ik naar het toilet ging. Dan kon ik beter lopen. Dan smelt je toch. Of toen we voor controle naar het ziekenhuis gingen bleven de kinderen bij opa en oma. Toen we terug kwamen gooide hij meteen zijn jas, laarzen, muts en sjaal voor onze voeten en zegt; Ik ga mee hoor mama! Zo van, de vorige keer naar het ziekenhuis zijn jullie niet terug gekomen, dat gebeurd geen tweede keer. Hij heeft wel goed in de gaten wat er allemaal gebeurd. Mama's grote kerel!

Dan wil ik jullie nog graag even over mijn haargroei vertellen, want dat gaat hard ineens. Ik had mijn hoofdhaar al eens via mijn Instagram willen laten zien, maar op foto's is het toch minder goed zichtbaar dan in het echt. Ook mijn wimpers en wenkbrauwen worden weer goed zichtbaar. Dat ik weer wimpers krijg, word ik heel erg gelukkig van. Ook mijn arm en gezichtsharen komen weer te terug. Mijn gezicht is minder glad nu, daar voel ik het het aan. De selfie in de spiegel is gemaakt op 14 januari. Toen zag je dat het iets donkerder begon te worden op mijn hoofd. De andere foto is gemaakt op 1 januari. Zit ruim 2 weken tussen, maar kijk hoe snel het gaat! FANTASTISCH!
Op mijn Instagram had ik al eens mijn wimpers en een lichte make-up laten zien. 

Door op de button van Instagram te klikken kun je alles van mijn volgen. Alles staat samengevat in de 2 hoogtepunten op mijn profiel. 

Klik snel verder naar de volgende blog, daar staat heel uitgebreid van top tot teen hoe de operatie en de eerste dagen daarna verlopen zijn. Ook is de uitslag van de patholoog bekend!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.