Wie ben ik?

Misschien denk je nu, waarom een blog bijhouden tijdens een zwaar traject en gevecht tegen kanker? Dat is omdat ik zelf met veel vragen zit/zat. Hoe ziet de dagbehandeling eruit waar ik terecht kom? Voel ik de vloeistof van de chemokuren in mijn lichaam druppelen? Wat kan ik nog tijdens te chemokuren? Zo zijn er nog heel veel vragen, waar ik waarschijnlijk wel antwoorden kan krijgen bij mijn artsen. Maar die antwoorden aan een patiënt en niet aan een lotgenoot.
Nog een reden om dit bij te houden is, omdat je het zelf vergeet. Van mijn zwangerschappen weet ik; schrijf dingen op, je weet het later niet meer. Nu kan ik dit altijd terug lezen of mijn verhalen bundelen en het een tastbare herinnering laten worden.
De laatste reden om dit te doen is omdat ik veel mensen in mijn omgeving heb die graag willen weten hoe het met me gaat en waar ik ben in mijn reis. Ik heb veel vaste klanten in mijn salon en op deze manier blijft iedereen op hoogte en hoef ik maar één keer mijn verhaal te vertellen. Natuurlijk is deze blog niet alleen voor mijn omgeving, maar ook voor iedereen die (borst)kanker heeft. Misschien kan het anderen helpen. 
Heb je vragen over een onderwerp dat je leest in mijn blog, laat het dan weten. 

fdgfg